معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: در نیمه نخست سال گذشته 8550 حادثه شغلی اتفاق افتاد که 97.5 درصد حادثه دیدگان این حوادث مردان و 2.5 درصد ن بودند. بیش از 80 درصد حادثه دیدگان مردان متاهل هستند که بی‌احتیاطی در راس علل این حوادث شناخته شده است.

به گزارش ایسنا، علی همتی در مراسم تقدیر از مدیران و  کارشناسان خانه‌های بهداشت کارگری نمونه کشور که امروز در محل سالن همایش‌های بیمارستان میلاد برگزار شد گفت: شعار امسال سازمان جهانی بهداشت (WHO) در خصوص بهداشت روانی و عمدتا در ارتباط با افسردگی بود. این در حالیست که طی یک آمار کلی 50 درصد افراد افسرده خودشان از این مسئله خودمطلع نبوده و افرادی هستند که افسردگی‌شان اشکال دیگری همچون کاهش انرژی، عدم انگیزه کافی، عدم لذت بخشی، افت انرژی، بی حوصلگی، مسائل جسمی و . بروز می‌کند لذا تنها نیمی از افراد افسرده متوجه افسردگی خود هستند.

وی ادامه داد: به این ترتیب باید مطالعات درمانی در این حوزه را افزایش دهیم و جامعه را به سمت شادی، امید به آینده و نشاط حرکت دهیم.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در خصوص «خانه‌های بهداشت کارگری» اظهار کرد: وزارت بهداشت، وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی طی یک همکاری مشترک در سال 66 با استناد به اصل 29 قانون اساسی برای کارگاه‌های 50 تا 500 نفره طرح مشترکی را تحت عنوان خانه‌های بهداشت کارگری با هدف ارتقای دانش کارگران سالم سازی محیط کار، ارائه مراقبت‌های بهداشتی اولیه به کارگران، کنترل عوامل زیان آور محیط کار و . راه انداز کردند.

همتی ادامه داد: بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی کار (ILO) 98 درصد حوادث ناشی از کار قابل پیش گیری هستند. بطوریکه آمار حوادث ناشی از کار طی 20 سال گذشته در کشورهای ژاپن و سوئد 20 درصد و در فنلاند 62 درصد کاهش داشته است که عمده علت این کاهش تغییر شرایط محیط کار از وضعیت ناایمن به ایمن است.

وی افزود: گزارشات ارائه شده در خصوص حوادث غیر کشنده نشان می‌دهد بیشتر از 317 میلیون کارگر در محیط کار دچار حادثه می‌شوند که سبب چهار روز یا بیشتر غیبت از کار آنها می‌شود.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اعلام آنکه در شش ماهه اول سال 95، 8550 حادثه شغلی در کشور رخ داده است در خصوص علل این حوادث گفت: بی احتیاطی با 64.6 درصد در راس علل حوادث ناشی از کار قرار دارد و وسایل بی حفاظ با 3.8 درصد، وسایل معیوب با 2.5 درصد و همچنین نور ناقص، تهویه نامطبوع، لباس خطرناک، فقدان اطلاعات و . از دیگر علل ایجاد حادثه در محیط کار هستند.

همتی در خصوص نتایج این حوادث تصریح کرد: حوادث ناشی از محیط کار در سال گذشته 64 نفر فوتی (0.8 درصد) 195 نفر از کار افتادگی کلی و جزئی، 568 نفر غرامت نقص عضو در پی داشته که حدود 90 درصد آنها به بهبودی کامل رسیده‌اند.

به گفته وی فوت هر کارگر معادل از دست رفتن 7500 روز کاری در کشور است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در ادامه گزارشی از فعالیت خانه‌های بهداشت کارگری در سال 95 ارائه داد و گفت: تعداد 1540 خانه کارگری فعال در کشور حضور دارند که 1437 نفر تعداد کل بهداشت یاران شاغل در این مراکز بوده و 358 هزار و 619  کارگر را تحت پوشش خود دارد.

به گزارش ایسنا، در این همایش کلیپی از تلاش دولت تدبیر و امید طی چهار سال مدیریت خود در جامعه تولید و کار تلاش پخش شد و در آن اعلام شد که «دولت یازدهم در گام اول فعالیت خود در جامعه کار و تولید شش پیمایش ملی را اجرا کرد و در گام دوم سه سند از جمله سند ملی پیشگیری و ارتقای سلامت کارگران، برنامه جامع ارتقای سلامت روان کارگران و همچنین سند جامع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید را تدوین و در گام سوم با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی کشور طرح «کاج» را در سراسر کشور به منظور جلوگیری از گرایش کارگران به اعتیاد به همراه  ارائه سبک زندگی به تعداد کارفرمایان هر استان توزیع کرد.

در این همایش همچنین اعلام شد که رفتار کارفرما با کارگر معتاد، شیوه‌نامه رتبه بندی و اعتباربخشی کارفرمایان سلامت محور ، کتاب راهنمای پیشگیری از مصرف مواد مخدر و همچنین راه اندازی سامانه و دبیرخانه دیدبان عوامل خطر و محافظتی از دیگر فعالیت‌های دولت یازدهم در جامعه تولید و کار بوده است.

به گزارش ایسنا، در این همایش همچنین عنوان شد: 21 درصد جامعه کارگری درگیر با معضل اعتیاد بوده، 33 درصد دارای مشکلات روانشناختی هستند؛ این در حالیست که 19 درصد آنها تجربه خشونت فیزیکی، 25 درصد خشونت روانی و 10 درصد خشونت قومی را داشته‌اند.

10 درصد جامعه کارگری نیز نیاز به ارائه دانش پیشگیری از اعتیاد دارند. این در حالیست که 50 درصد جامعه کارگری روابط مبتنی بر صداقت و اعتماد را در محیط کار تجربه نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این همایش صادقی‌فر، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به حادثه آتش سوزی پلاسکو اشاره کرد و گفت: حادثه پلاسکو به علت ضعف‌های مدیریتی مجموعه شهرداری تبدیل به تراژدی ملی و جهانی شد، این در حالیست که امیدواریم دیگر در مجموعه شهرداری شاهد چنین حوادثی نباشیم.

صادقی فر در ادامه به تلاقی هفته کارگر با تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: این فرصت خوبی است تا تمامی کاندیداها برنامه‌های خود را در این مدت برای جامعه کار و تولید و جامعه کارگری ارائه دهند، این در حالیست که برخی از کاندیداها کارگران و محرومان را دستاویزی قرار داده‌اند تا زحمات و تلاش‌های دولت‌های قبل را در این حوزه نادیده بگیرند.

وی در ادامه به نقش ارزنده کارگران در انقلاب اسلامی و همچنین هشت سال دفاع مقدس نیز اشاره و از آنان قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا، در پایان این همایش از شش کتاب و بسته آموزشی ویژه جامعه کارگری رونمایی و از مدیران و کارشناسان خانه‌های بهداشت کارگری نمونه کشور نیز تقدیر به عمل آمد.


دهستان بوئینگ درصد ,جامعه ,کارگری ,بهداشت ,حوادث ,سازمان ,بهداشت کارگری ,تامین اجتماعی ,جامعه کارگری ,سازمان تامین ,معاون درمان ,سازمان تامین اجتماعی ,خانه‌ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ثبت نام در بورس قیمت خودرو زاگرس چت فروشگاه کتاب آرکان فرش مد و پوشاک | کیف و کوله پشتی و کفش رسانه سلطان موزیک برنامه نویسی میکروکنترلر راستی